Mr. F. Heidinga

Mr F. Heidinga (Erika) is in 2011 beëdigd als advocaat. Zij heeft zich toegelegd op het erfrecht en het personen- en familierecht.

Voor haar beëdiging als advocaat, heeft Erika Heidinga enige tijd gewerkt als griffier bij de strafkamer van de rechtbank ’s-Gravenhage. Bij de rechtbank heeft Erika kennis kunnen maken met allerhande zaken, hetgeen haar goed van pas komt in haar werk als advocaat.

Erika is gespecialiseerd in het personen- en familierecht in al haar facetten en heeft op dit rechtsgebied inmiddels jarenlange ervaring. Erika hecht waarde aan een op de persoon en situatie afgestemde aanpak en heeft oog voor de menselijke en emotionele kant van de zaak. Maar tegelijkertijd houdt zij u voortdurend de zakelijke kant van de situatie voor. Zij stelt zich open en laagdrempelig op en weet het juridische goed te verwoorden in voor cliënten begrijpelijke taal.

Erika kan u helpen met advies, bijstand in procedures of met een second opinion.

U kunt Erika bereiken via het algemene telefoonnummer 035-621 89 99 of via e-mail: fheidinga@shioda.nl.

Erika Heidinga heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende rechtsgebieden geregistreerd:

  • personen- en familierecht
  • erfrecht

Deze registratie verplicht haar elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd rechtsgebied.

Neem direct contact op 

Bellen
Mailen
Contactformulier