De advocaten

Shioda Advocaten is sedert 1991 gevestigd in het monumentale pand, ooit eigendom van de familie Van Lennep, gelegen aan de ’s-Gravelandseweg 57 te Hilversum.

Binnen het kantoor van Shioda Advocaten zijn drie advocaten werkzaam.

Shioda Advocaten is gespecialiseerd in een aantal rechtsgebieden. U kunt bij ons terecht met zaken op het gebied van – onder andere – het ondernemingsrecht gericht op het midden- en kleinbedrijf, vreemdelingenrecht, erfrecht, personen- en familierecht, arbeidsrecht, huurrecht bedrijfsruimte, strafrecht en incassozaken. Bij een aantal rechtsgebieden werken wij in teams. Meer informatie daaromtrent kunt u vinden op deze website onder het kopje “advocaten”.

Alle advocaten bieden een kennismakingsgesprek aan waarin u uw probleem kunt bespreken. Een telefonische afspraak is voldoende.

De advocaten mrs. R. Ruiter, H.A. Rispens en F. Heidinga treden naar buiten op onder de gemeenschappelijke naam Shioda Advocaten. De advocaten sluiten zelfstandig de overeenkomst met de cliënt en behandelen zelfstandig zaken. De aansprakelijkheid is beperkt tot het bedrag waarvoor de advocaten bij hun beroepsaansprakelijkheidsverzekeraar zijn verzekerd.

Maak kennis met onze advocaten