Personen- en familierecht

Bij Shioda Advocaten kunt u terecht bij gespecialiseerde familierechtadvocaten. Onze expertisegebieden zijn:

  • echtscheiding;
  • alimentatie;
  • omgang;
  • verbreking samenleving;
  • afwikkeling huwelijksgoederengemeenschap;
  • gezag;
  • erkenning.

Uitgangspunt voor ons handelen zijn niet alleen de juridische aspecten, maar ook de financiële, persoonlijke en emotionele kanten van de zaak.

Wanneer u hebt besloten om uw huwelijk of relatie te beëindigen, dan roept dat allerlei vragen op. Bij wie gaan de kinderen wonen? Kan één van beiden in het huis blijven wonen of moet het huis worden verkocht? Hoe moeten we het vermogen verdelen? Een stuk gelopen huwelijk of relatie brengt altijd veel vragen en onzekerheid met zich mee.

Ook de emoties spelen een grote rol. Vaak is er ook twijfel welke beslissingen nu de juiste zijn. Voor beide partners is het belangrijk om de scheiding op een goede, respectvolle manier af te wikkelen. Niet alleen voor nu, maar ook voor de toekomst. Zeker als er kinderen zijn, is het van essentieel belang om op een zorgvuldige wijze uit elkaar te gaan en de zaken goed te regelen.

Bepaalde conflicten zijn zo specifiek dat professioneel en gedegen juridisch advies en specialistische kennis noodzakelijk is. Met onze ervaring en kennis op dit gebied adviseren wij u over uw juridische positie. Wij kijken samen met u wat de gewenste oplossing is. Hierbij kijken we ook altijd naar de mogelijkheid om tot een oplossing te komen zonder een langdurige en kostbare procedure. Mocht het toch zover komen, dan begeleiden wij u hierbij en zorgen we voor een juiste afwikkeling van zaken.

Neem gerust contact met ons kantoor op voor een geheel vrijblijvend en gratis informatiegesprek via 035 – 621 89 99 of via secretariaat@shioda.nl.

Neem contact op

Personen- en familierecht advocaten

Artikelen

expertisegebieden

Neem direct contact op 

Bellen
Mailen
Contactformulier